Омелян розповів, коли нарешті чекати контракту між «Борисполем» і Ryanair

Читать на русском
Ірландський лоукостер і аеропорт Бориспіль повинні укласти контракт найближчим часом, запевняє міністр інфраструктури.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» підпише контракт про співпрацю з ірландською лоукост-авіакомпанією Ryanair протягом двох тижнів.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Realist.online.

«Контракт аеропорту «Львів» з Ryanair уже підписаний, контракт «Борисполя» з Ryanair буде підписаний протягом найближчих двох тижнів. Ми суттєво знизили аеропортові збори в «Борисполі» для всіх авіакомпаній», – заявив він.

За словами Омеляна, здешевлення польотів до Європи – це ще один крок до розвитку нашої країни.

Німецький лоукостер планує зайти в Україну з наступного рокуНімецький лоукостер Eurowings планує почати польоти з міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Німеччини з 2018 року.

«Ціна $300-500 польоту в Європу – це неправильно. 80% українців, що ніколи не полишають межі області – це неправильно. Коли ціна буде 20-30 євро, буде інший підхід... Вони (українці – ред.) будуть порівнювати Київ з Парижем, Міланом, Берліном і питати, чому у нас не так», –переконаний міністр.

Нагадаємо, що, незважаючи на колишні розбіжності, Ryanair і головний аеропорт країни змогли домовитися про умови співпраці.

Як відомо, в самому «Борисполі» вже другий день поспіль борються з труднощами через збій у роботі комп'ютерних мереж, спричинений вірусом-здирником Petya.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: