Нардеп став винуватцем ДТП у центрі Києва

Читать на русском
У момент зіткнення в салоні не було пасажирів. За інформацією поліції, кілька людей отримали легкі поранення, загиблих немає.
Олег Барна

Увечері в середу, 14 червня, автомобіль «Шкода», за кермом якого перебував народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна, врізався в трамвай №18 на площі Перемоги в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

У момент зіткнення в салоні не було пасажирів. За інформацією поліції, кілька людей отримали легкі поранення, загиблих немає.
Фото з місця ДТП

Відзначається, що нардепа відвезли в лікарню. За попередніми даними, автомобіль не надав перевагу трамваю та скоїв зіткнення. Від удару трамвай зійшов з рейок.

Статистика ДТП: в Україні найвища смертність на дорогах серед усіх країн ЄвропиДТП в Україні є першою за поширеністю причиною смерті серед молоді у віці від 15 до 24 років і другий – серед дітей у віці від 5 до 14 років.

У момент зіткнення в салоні не було пасажирів. За інформацією поліції, кілька людей отримали легкі поранення, загиблих немає. Водій трамвая отримав легкі травми і відмовився від госпіталізації.

Медики також підтвердили, що за кермом машини, яка врізалася в трамвай на площі Перемоги в Києві, був народний депутат Олег Барна, зараз його стан стабільний.

«Зараз ми на території 17-ї лікарні, куди напередодні привезли народного депутата Олега Барну. Лікарі підтвердили, що він дійсно надійшов до них вночі. Щодо його стану, кажуть, що він живий і перебуває в стабільному стані. Від коментарів, відзначають лікарі, пацієнт відмовляється», - зазначив кореспондент 112 Україна.

Відзначимо, що 14 червня в Кабміні озвучили статистику смертності на дорогах за 2016 рік.

Нагадаємо, 25 травня 2017 року Барна запевнив, що буде підтримувати зміни до Регламенту ВРУ про скасування 30-хвилинної перерви з 12.00 до 12.30 і виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: