Майно Праватбанку планують розпродавати на аукціоні

Читать на русском
Зараз СЕТАМ не має інформації про оцінку зазначених об'єктів, оскільки вона ще перебуває в ПриватБанку, але рахунок буде на мільярди гривень.

Державне підприємство «Система електронних торгів арештованим майном» (СЕТАМ) готується укласти з ПриватБанком договір про реалізацію майна, що перебуває на балансі банку, на аукціонах.

Про це повідомив генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишнів, передає «Слово і Діло».

«Найкраще, що у нас планується, це укладення договору з ПриватБанком. Ми брали участь у конкурсі електронних майданчиків, які будуть займатися реалізацією майна банку, перемогли, і зараз очікуємо підписання договору. Це перший банк з такими обсягами активів. Там буде близько 2 тис. об'єктів до реалізації», - сказав Вишнів.

За його словами, в числі великих об'єктів ПриватБанку для продажу на сетах будуть виставлені гірськолижний курорт «Буковель» в с.Поляниця Івано-Франківської області, тренувальна база і стадіон футбольного клубу «Дніпро», а також кілька великих бізнес-центрів, зокрема, в Дніпрі.

При цьому Вишнів уточнив, що зараз сетах не має інформації про оцінку зазначених об'єктів, оскільки вона ще перебуває в ПриватБанку, але «рахунок буде на мільярди гривень».

Як нагадав Вишнів, СЕТАМ вже співпрацює подібним чином з Ощадбанком і Укргазбанком, продаючи майно, яке відладається у них на балансах, на електронних аукціонах.

Раніше повідомлялося, що компанія бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова Triantal Investments звернулася з позовом проти Нацбанку, Міністерства фінансів і Приватбанку в Окружний адмінсуд Києва.

А в НБУ розповіли, коли держава зможе продати Приватбанк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: