У Нідерландах через тиждень вирішать, як буде проходити суд щодо МН17

Читать на русском
Найближчим часом уряд Нідерландів ухвалить рішення про те, як в майбутньому буде проходити суд над підозрюваними в збитті рейсу MH17 над Донбасом.

Це може бути міжнародний трибунал або суд в одній з країн, що входять до слідчої групи.

Найближчим часом уряд Нідерландів ухвалить рішення про те, як в майбутньому буде проходити суд над підозрюваними в збитті рейсу MH17 над Донбасом.

Про це повідомило голландське інтернет-видання NU, пише «Слово і Діло».

Зараз розглядається два варіанти того, як може бути організований судовий процес: це може бути міжнародний трибунал або суд в одній з країн, що входять до слідчої групи.

До цього уряд Нідерландів заявив, що винні в кінцевому підсумку постануть перед голландськими судами, проте країна не визначає самостійно, яким чином і де буде проходити суд.

ГПУ встановила фігурантів у справі про збитий малайзійський Боїнг МН17Міжнародні прокурори, які розслідують катастрофу Боїнга рейсу MH17, який був збитий над Донбасом у 2014 році, говорять, що ракета комплексу ППО Бук, що потрапила в літак, була привезена з Росії.

Учасники розслідування з Австралії, Малайзії, України та Бельгії вже наступного тижня можуть спільно ухвалити рішення про процедуру, за якою буде проходити суд.

Раніше повідомлялося, що Bellingcat опублікувала нові докази походження Бука, який збив MH17.

Президент Петро Порошенко назвав «явкою з повинною» блокування Росією створення трибуналу ООН з розслідування атаки на малайзійський «Боїнг» рейса МН17.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: