У 10 областях через негоду сотні населених пунктів лишилися без світла

Читать на русском
До ліквідації наслідків негоди від ДСНС було залучено 173 осіб особового складу та 48 одиниць техніки.

Ввнаслідок ускладнення погодних умов з 29 на 30 червня через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 881 населеного пункту у 10 областях.

До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ДСНС.

Негода у Львові: є загибліУ главку Нацполіції у Львівській області розповіли про летальні випадки внаслідок негоди у Львові.

«В період з 29 на 30 червня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 881 населеного пункту у 10 областях , а саме: Волинська - 236 н.п., Хмельницька - 262 н.п., Львівська - 135 н.п., Чернівецька - 76 н.п., Тернопільська - 69 н.п., Вінницька - 37 н.п., Житомирська - 28 н.п., Рівненська - 22 н.п, Київська - 15 н.п. та Луганська - 1 н.п.», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території Волинської, Закарпатської, Львівської, Рівненської та Чернівецької областей загинуло 4 особи та постраждало 2 особи.

До ліквідації наслідків негоди від ДСНС було залучено 173 осіб особового складу та 48 одиниць техніки.

У Рівненській області внаслідок урагану і повалених дерев заблоковано 11 кілометрів дороги.

Раніше через негоду без світла лишися майже 200 населених пунктів у шести областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: