США хочуть стати монополістом експорту скрапленого природного газу

Читать на русском
США зможуть стати чистим експортером енергоносіїв вже в 2020 році і планують вийти на глобальний ринок скрапленого природного газу.

США зможуть стати чистим експортером енергоносіїв вже в 2020 році і планують вийти на глобальний ринок скрапленого природного газу (СПГ).

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на заяву Білого дому.

Міненерговугілля і фахівці Держдепу США обговорили питання реорганізації «Нафтогазу»У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України розповіли про зустріч з фахівцями американського Держдепу з питань поділу «Нафтогазу».

«Будучи чистим імпортером (енергоресурсів - ІФ), починаючи з 1953 року, США можуть стати нетто-експортером вже в 2020 році», - йдеться в повідомленні Білого дому.

У повідомленні також зазначається, що «газова революція в США призведе до того, що наша країна стане глобальним гравцем як експортер СПГ».

Як підкреслюється в документі, експорт СПГ США з 2016 до 2040 року може «збільшити на $ 118 млрд доходи федерального бюджету».

Раніше повідомлялося, що Трамп встановив нові критерії видачі віз громадянам шести країн.

А міністр оборони США Джеймс Маттіс звинуватив президента Росії Володимира Путіна в тому, що він зробив «злочин» за межами кордонів РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: