У Києві перекриють вулицю Богдана Хмельницького

Читать на русском
З 28 червня по 5 липня в зв'язку з укладанням на бруківці червоно-білого переходу частково обмежать рух транспорту на вул. Б. Хмельницького.

З 28 червня по 5 липня в зв'язку з укладанням на бруківці червоно-білого переходу частково обмежать рух транспорту на вул. Б. Хмельницького біля будинку № 56.

Про це повідомляє «Київавтодор», передає «Слово і Діло».

«Укравтодор» складе чорний список компаній, які неякісно роблять дорогиУкравтодор складе чорний список підрядників, котрі неякісно роблять дороги і не усувають свої дефекти.

Перекривати дорогу будуть щодня з 09:00 до 17:00.

Комунальна корпорація просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, в минулому році в Києві на перехресті вул. Богдана Хмельницького і вул. Терещенківській з'явився пішохідний перехід з кольорового бруківки червоно-білого кольору. Це був другий такий перехід в столиці.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 27 червня, до 19:00 буде частково обмежено рух транспорту по вул. Протасов Яр (на ділянці від вул. Солом'янської до гірськолижного комплексу «Протасів Яр»).

Раніше Володимир Гройсман повідомляв, скільки потрібно часу, аби відремонтувати дороги.

Нагадаємо, згідно з рейтингом якості дорожнього покриття міжнародної організації, The World Economic Forum Україна опинилася на нижніх позиціях списку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: