Україна вичерпала квоти на експорт пшениці та цукру

Читать на русском
Також Україна повністю використала квоти на безмитний експорт до країн ЄС по цукру, меду, кукурудзі, кукурудзяному борошну, томатам, виноградному та яблучному сокам.

Україна повністю вичерпала квоти на безмитний експорт до країн Євросоюзу у категоріях «пшениця м'яка, пшеничне борошно та гранули» і «ячмінна крупа та борошно».

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку та торгівлі України, передає «Слово і Діло».

Також Україна повністю використала квоти на безмитний експорт до країн ЄС по цукру, меду, кукурудзі, кукурудзяному борошну, томатам, виноградному та яблучному сокам (12 тис т).

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «радикали» доб'ються перегляду угоди про ЗВТ з ЄС, якщо цього не зробить владаСказано 5 травня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Майже вичерпано квоти на солод та пшеничну клейковину, ячмінь, ячмінне борошно та гранули. На 50% використано квоти на вершкове масло та молочні пасти, м'ясо птиці та напівфабрикати з нього.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Вілкул та фракція «Опозиційного блоку», всупереч озвученій раніше позиції, не підтримали ідею звернення до європейських інституцій щодо перегляду квот ЄС на українські товари.

Також зазначимо, у Міністерстві аграрної політики і продовольства планують ввести посаду заступника міністра, який займатиметься питаннями підтримки фермерства та розвитку сільських територій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: