Ердоган знепритомнів під час молитви з приводу закінчення Рамадану

Читать на русском
Президент Туреччини саме долучився до публічної молитви під однією з мечетей поблизу Стамбула, коли йому стало зле і він втратив свідомість.
Ердоган втратив свідомість під час молитви біля мечетіФото з відкритих джерел

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган втратив свідомість під час публічної молитви, присвяченої завершенню священного для мусульман місяця Рамадан.

Інцидент стався поблизу однієї з мечетей неподалік Стамбула, пише «Слово і Діло», посилаючись на CNN Turk.

ЗМІ повідомляють, що глава держави прибув мечеті Мімара Сінана в міста Атахешир, однак під час молитви йому стало зле. Після того, як Ердоган втратив свідомість, на місці йому надали медичну допомогу.

Пізніше він зміг поспілкуватися з журналістами, яким пояснив, що причиною поганого самопочуття став рівень цукру в крові і що причин припиняти молитву немає.

«Сьогодні у мене стався різкий дисбаланс цукру в крові. Однак лікарі за короткий час привели мене до тями, і зараз мій стан добрий», – запевнив він.

Нагадаємо, наприкінці травня Ердоган знову очолив «Партію справедливості і розвитку». А в нещодавньому дипломатичному скандалі навколо Катару президент Туреччини виступив на підтримку цієї країни та проти її ізоляції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: