У Запорізькій області керівника відділу РДА затримали на хабарі

Читать на русском
У Запорізькій обл. затримали керівника відділу районної державної адміністрації (РДА) на хабарі в 240 тис грн.
Затримання керівника відділу РДА

У Запорізькій обл. затримали керівника відділу районної державної адміністрації (РДА) на хабарі в 240 тис грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу департаменту захисту економіки Нацполіціі України.

«З'ясувалося, що громадянин звернувся до однієї з РДА з заявою про надання йому в оренду земельної ділянки площею 46 га. Керівник профільного відділу повідомив, що допоможе йому, але вартість цього питання буде вираховуватися за формулою - 600 доларів США за 2 га землі. Але розрахунки повинні проходити в національній валюті», - йдеться в повідомленні.

Після начальник відділу РДА підкреслив, що потрібно доплатити по 200 доларів США за кожні 2 га землі. Тобто, за надання земельної ділянки в оренду людина повинна була заплатити 480 тис гривень. Оперативники Управління захисту економіки Нацполіціі затримали чиновника неподалік райдержадміністрації.

Нагадаємо, увечері 22 червня головного редактора видання «Страна.ua» Ігоря Гужву затримали за вимагання хабара в розмірі десяти тисяч доларів.

А 21 червня 2017 року народний депутат України Максим Поляков заявив, що вимагатиме зняти з себе недоторканність, якщо будуть оприлюднені факти його причетності до взяття хабара. Побачимо, чи виконає він свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: