На крісло члена НАЗК претендендують сім кандидатів

Читать на русском
Також Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів НАЗК оголосить новий конкурс на заміщення посади у зв'язку з відставкою Руслана Рябошапки.

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду члена Національного агентства з питань запобігання корупції проведе співбесіди з 7 особами, які пройшли спецперевірку.

Таке рішення ухвалено на засіданні конкурсної комісії у середу, 21 червня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Зокрема, комісія вирішила запросити на співбесіду сімох кандидатів на посаду п'ятого члена НАЗК: Миколу Божка, Романа Кармазіна, Сергія Маштабея, Олега Первомайського, Юрія Сергієнка, Олександра Серьогіна та Дмитра Сіренка.

Час, день і місце проведення співбесіди члени комісії визначать згодом і повідомлять про це додатково.

Також Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів НАЗК оголосить новий конкурс на заміщення посади у зв'язку з відставкою Руслана Рябошапки.

«Шість голосів «за». Рішення прийнято. Вітаю. Ми ще продовжимо з вами нашу спільну роботу», - сказала головуюча на засіданні перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.

З якого числа розпочнеться прийом документів на участь у конкурсі та скільки він триватиме, комісія повідомить пізніше.

Як відомо, Національне агентство з питань запобігання корупції працює вже рік у такому складі: голова НАЗК Наталія Корчак, заступник голови Руслан Радецький, члени НАЗК Олександр Скопич і Руслан Рябошапка. Конкурс на обрання п'ятого члена оголошено у березні 2016 року, проте переможця досі не обрано.

Водночас 9 червня 2017 року член НАЗК Руслан Рябошапка подав заяву про відставку.

Нагадаємо, у лютому Верховна Рада доукомплектувала конкурсну комісію з відбору кандидатів до Національного агентства з питань запобігання корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: