КМДА обіцяє повернути киянам гарячу воду до кінця тижня

Читать на русском
Столична влада розраховує, що до кінця поточного тижня буде відновлена ​​повноцінна робота ТЕЦ №6.

Столична влада розраховує, що до кінця поточного тижня буде відновлена ​​повноцінна робота ТЕЦ №6.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба адміністрації, пише «Слово і Діло».

«Відключення потужностей, таких як ТЕЦ №6, не сприяє підвищенню платіжної дисципліни. Ми повинні шукати компромісні шляхи вирішення проблеми без шкоди для жителів. Заборгованість держави за пільги і субсидії, а також з-за різниці в тарифах становить більше половини боргу Київенерго», - заявив Пантелєєв.

Він зазначив, що вже до кінця поточного тижня ТЕЦ №6 може повернутися в штатний режим роботи, що особливо необхідно для якісної підготовки столиці до зими.

Споживач проти монополіста: чому киянам відключають гарячу водуДиректор енергетичних програм Центру Разумкова розповів, чи має право Київенерго відключати гарячу воду влітку, і що робити споживачам.

«Понад 300 млн грн виділено з місцевого бюджету на підготовку до зими. Ми завершуємо установку лічильників, успішно виконуємо програму установки теплових пунктів з погодним регулюванням. На це спрямовано понад 40 млн грн. Київ залишається найбільш результативним містом в плані реалізації ЕСКО-договорів: з 19 існуючих угод в Україні 15 припадає на Київ», - зазначив столичний чиновник.

Як відомо, 30 травня в «Київтрансгаз» повністю зупинили газопостачання столичної ТЕЦ-6, яка забезпечує гарячою водою та опаленням (взимку) райони Оболонь, Троєщина, а також Райдужний і Воскресенський масиви.

Раніше в «Київенерго» озвучили борги населення за опалення і гарячу воду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: