Прикордонникам підвищили плату за участь в АТО

Читать на русском
За словами спікера ГПС, таким чином ліквідовано диспропорцію у виплаті коштів за участь в АТО між військовослужбовцями ЗС України та Держприкордонслужби.

Міністерство внутрішніх справ збільшило виплати прикордонникам за участь в антитерористичній операції до 7,5 тисяч гривень.

Про це повідомив у Facebook спікер Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає «Слово і Діло».

«Таким чином ліквідовано диспропорцію у виплаті коштів за участь в АТО між військовослужбовцями ЗС України та Держприкордонслужби, яка існувала впродовж кількох місяців», – наголосив він.

Валентин РезніченкоГолова Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Резніченко обіцяє, що в 2017 році 58 сімей бійців АТО отримають квартириСказано 1 червня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Тепер прикордонники, які перебувають на лінії бойового зіткнення на глибину ротних опорних пунктів першого ешелону отримуватимуть до 7500 гривень, а в інших місцях дислокації в межах визначеного району воєнного конфлікту до 3500 гривень.

При цьому для реалізації норм наказу адміністрація Держприкордонслужби вже профінансувала органи охорони державного кордону Східного регіонального управління для здійснення доплати винагороди за квітень та травень 2017 року.

За словами Слободяна, нині належні суми винагороди військовослужбовцям вже виплачені.

Зазначимо, Парубій розкрив деталі законопроекту щодо зміни формату АТО, який включає в себе три ключові положення.

Під час виконання бойового завдання в зоні АТО внаслідок бойового зіткнення зник безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: