Постному повідомлено про підозру

Читать на русском
Після затримання Постного на виході з Лук'янівського СІЗО 16 червня йому призначили арешт в рамках іншого кримінального провадження.

Детективи Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру фігуранту «газової справи Онищенка» Валерію Постному.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що повідомлення про підозру відбулося в рамках розслідування кримінального провадження за фактом привласнення газового конденсату, видобутого ПАТ «Укргазвидобування».

НАБУ повідомить Постному про нову підозру – адвокатОдному з обвинувачених у справі нардепа-втікача Олександра Онищенка Антикорупційне бюро повідомить нову підозру.

Після затримання Постного на виході з Лук'янівського СІЗО 16 червня йому призначили арешт в рамках іншого кримінального провадження.

«Водночас, 16 червня Солом'янський суд столиці обрав обвинуваченому у «газовій справі» запобіжний захід на час судового розгляду у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 10 мільйонів гривень попри клопотання прокурорів САП щодо альтернативи у 50 млн грн», — пишуть у НАБУ.

Нагадаємо, спецпризначенці НАБУ затримали Постного під воротами СІЗО. Пізніше його доставили до суду на інвалідному візку, де його було взято під варту на 60 діб з альтернативою застави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: