ГУР: куратори Захарченка послухали його пояснення про розкрадені в «ДНР» кошти

Читать на русском
Російські куратори підозрюють ватажків так званих ДНР/ЛНР в розкраданні грошей і технічних засобів: в Донецьку вони заслухали пояснення Олександра Захарченка, очікуються відставки і арешти.

Російські куратори підозрюють ватажків так званих «ДНР/ЛНР» в розкраданні грошей і технічних засобів: в Донецьку вони заслухали пояснення Олександра Захарченка, очікуються відставки і арешти в «урядах республік».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони в Facebook.

«14 червня у Донецьку російськими «контролюючими особами» було заслухано «главу ДНР» Захарченка, якого звинувачено у недбалому ставленні до виконання службових обов’язків, що спричинило масштабне розкрадання отриманих з РФ коштів, матеріально-технічних засобів», - розповіли в розвідці.

За підсумками розглядів очікуються відставки і арешти в «уряді ДНР», причому всім так званим «держслужбовцям» і бюджетникам заборонили виїзд на контрольовану Україною територію та відвідування «сірої зони», щоб виключити спроби втікти від покарання.

Нагадаємо, 13 червня розвідка повідомила, що командування ВС РФ заборонило підписувати рапорти на звільнення з армії російським військовим, які воюють на Донбасі на невизначений термін.

Раніше, 3 червня в ГУР розповіли, що російське окупаційне командування посилило заходи безпеки з приховування присутності військ РФ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: