Літати доступно: авіакомпанії-лоукостери на ринку України

Читать на русском

У середу в Міністерстві інфраструктури скликають прес-конференцію, на якій представник одного з найбільших світових лоукостерів – ірландської Ryanair – розповість про те, з чим компанія збирається зайти на ринок перевезень України. «Так, це Ryanair», – написав у себе в Facebook Володимир Омелян, розвіявши всі сумніви. І поки експерти й прості українці роблять обнадійливі прогнози щодо напрямків та цін на квитки, «Слово і Діло» вирішило показати, кому на ринку дешевих авіаперевезень складе конкуренцію ірландський лоукостер.

Наразі в Україні, крім загальновідомої WizzAir, літають одразу кілька бюджетних авіакомпаній. Поки що географія рейсів найширша саме в угорського лоукостера: їхні борти наразі літають із Києва до Мюнхена, Копенгагена, Варшави, Лондона та ще 13 міст Європи. В кінці літа авіакомпанія планує також возити пасажирів зі столиці до Франкфурта, Познані й Любліна. Зі Львова 18 червня будуть запущені рейси до Берліна. Ціна квитка стартує від 20 доларів.

Бортами турецької Atlasjet із Харкова, Львова та Запоріжжя можна дістатися Стамбула, а іншої компанії з Туреччини – Pegasus – із Києва до Анкари. До сонячних Барселони та Рима можна відносно недорого злітати «на крилах» іспанської Vueling.

Щодо Ryanair, то вже відомо, що авіакомпанія з 2017 року почне роботу в Україні з того, що возитиме пасажирів зі Львова й Києва до голландського Ейндховена.

Детальніше – в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: