Бойовики обстріляли Мар'їнку з РСЗВ – СЦКК

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові будинки в Мар'їнці з РСЗВ «Град-Партизан»: обстрілом пошкоджені три будинки, жертв немає.
фото: Livejournal

Російсько-окупаційні війська обстріляли житлові будинки в Мар'їнці з РСЗВ «Град-Партизан»: обстрілом пошкоджені три будинки, жертв немає.

Про розповіли представники української сторони СЦКК повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Вранці бойовики обстріляли житлові квартали Мар’їнки з використанням заборонених Мінськими домовленостями реактивних систем залпового вогню «Партизан», – розповіли в СЦКК.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 15 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

В результаті обстрілу три житлових будинки по вулицях Орджонікідзе, Тельмана і Матросова зазнали руйнувань: у них пошкоджені дахи і стіни, присадибні споруди і вибито скло. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

«Для бойовиків ОРДО, небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей, на жаль, давно стали нормою», – підкреслили в українській стороні СЦКК.

Нагадаємо, в ніч з 14 на 15 червня російсько-окупаційні війська обстріляли житлові квартали Сухої Балки, загинув місцевий житель.

За 14 червня бойовики здійснили 55 обстрілів позицій української армії: троє бійців ЗСУ зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: