Пожежа у Лондоні: загинули щонайменше 6 людей, постраждалих — понад 70

Читать на русском
64 пацієнтів розвезли до шести лікарень по всьому Лондону, 20 осіб наразі перебувають у критичному стані.

Щонайменше 6 осіб загинули внаслідок пожежі у 27-поверхівці Grenfell Tower в районі Північний Кенсінгтон, 74 людини потрапили до лікарні, 20 із них перебувають у критичному стані.

Про це повідомляє TheGuardian, передає «Слово і Діло».

«На даний момент я можу підтвердити шість смертельних випадків, проте ця цифра, ймовірно, зростатиме, оскільки комплексне проведення аварійно-рятувальних робіт триватиме протягом кількох днів», - заявив начальник столичної поліції Стюарт Кунді.

Також внаслідок пожежі до лікарні потрапили вже 74 людини. Про це заявив директор служби швидкої допомоги в Лондоні пол Вудроу.

«Ми попіклувалися і розвезли 64 пацієнтів до шести лікарень по всьому Лондону, де 20 осіб наразі перебувають у критичному стані», - наголосив Вудров.

За його словами, пізніше до лікарні без допомоги швидких дісталися ще десять постраждалих, тож зараз у шпиталях всього обслуговують 74 особи, що мешкали у будівлі.

Причина пожежі поки невідома.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні сотні пожежних майже десять годин намагаються загасити вогонь у будівлі Grenfell Tower в районі Північний Кенсінгтон.

Напередодні поліція Лондона заарештувала сьомого підозрюваного у справі про нещодавній теракт у британській столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: