У Лондоні сталася страшна пожежа в багатоповерхівці, є постраждалі

Читать на русском
Дві сотні пожежників намагаються загасити загоряння, що сталося 14 червня о одному з 27-поверхових житлових будинків в західній частині Лондона.

Дві сотні пожежників намагаються загасити загоряння, що сталося 14 червня о одному з 27-поверхових житлових будинків в західній частині Лондона.

Про це повідомляється в офіційному Twitter пожежної бригади британської столиці, пише «Слово і Діло».

На Київщині загорілася суконна фабрикаПожежа виникла в одноповерховій металевому ангарі з подальшим розповсюдженням вогню на сусідній ангар.

За інформацією, для гасіння вогню було задіяно 40 одиниць техніки.

Стало відомо, що вогонь виник в башті Гренфелл в маєтку Ланкастер Уест близько 1:16 за місцевим часом. Поліція заявила, є побоювання, що будівля може впасти.

Близько 4:00 поліція заявила, що жителів продовжують евакуювати з блоку вежі.

«Ми бачили уламки, які падають з будівлі, ми чули вибухи, ми чули звук розбитого скла. Поліція продовжує розставляти свої кордони, відштовхуючи представників громадськості, побоюючись, що будівля може впасти», - передає кореспондент видання.

Ще один журналіст на місці подій говорить, що він знаходиться на відстані 100 метрів від будівлі, але вона вся вкрита попелом. «Це так несамовито, я бачив, як хтось блимав факелами на верхніх поверхах, і вони, очевидно, не можуть вибратися», - додав він.

Відзначимо, що 25 травня в Києві сталася масштабна пожежа на лівому березі.

Також пожежа раніше спалахнув у Росії на території аеропорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: