Один із лондонських терористів мав при собі ірландські документи

Читать на русском
Повідомляється, що чоловік був марокканського походження. За попередніми даними, він був одружений на жінці з Шотландії і жив у Дубліні.

Один з трьох зловмисників, убитих під час теракту поблизу Лондонського мосту в ніч на 4 червня, мав при собі ірландське посвідчення особи.

Про це повідомила ірландська телекомпанія RTE, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що чоловік був марокканського походження, а офіцери Національного імміграційного бюро перевіряють записи, щоб встановити його місце проживання і сімейний статус.

За попередніми даними, він був одружений на жінці з Шотландії і жив у Дубліні. Також зазначається, що чоловік не був у полі зору ірландських спецслужб під час перебування в Ірландії.

У Британії не будуть не переносити вибори через терактПозачергові парламентські вибори у Великобританії не будуть перенесені і відбудуться 8 червня.

Чоловік міг легально проживати в Ірландії, якщо йому було видано посвідчення особи GNIB (карта резидента, видана міграційною службою), або картка EU Fam Card.

Раніше поліція вже затримала 12 осіб після обушків у двох районах Лондона та у помешканні, де, як вважається, жив один із нападників.

Нагадаємо, у ніч на неділю терористи на білому фургоні врізались у пішоходів на Лондонському мосту, після чого напали на людей із ножами на ринку Боро. Загинуло 7 людей та ще 48 було госпіталізовано. Поліція на місці ліквідувала трьох нападників.

Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання «Ісламська держава».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: