Садовий назвав звинувачення Гройсмана неадекватним хамством

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий заявляє, що чекав від прем'єра Гройсмана «більш адекватної відповіді» на попередження про екологічної загрози в місті.

Мер Львова Андрій Садовий заявляє, що чекав від прем'єра Гройсмана «більш адекватної відповіді» на попередження про екологічної загрози в місті.

Про це мер написав на своїй Facebook-сторінці в середу ввечері, пише «Слово і Діло».

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв ліквідувати Грибовицьке сміттєзвалищеСказано 6 вересня 2011 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Очікував від Прем'єр-міністра (!) України більш адекватної відповіді на офіційне попередження про екологічну загрозу, викликану сміттєвою блокадою 800-тисячного міста, ніж елементарне хамство», - зазначив Садовий.

Які небезпечні відходи накопичуються в Україні і як регулюється їх утилізація?Міністр екології Остап Семерак повідомив, що комітет погодив фінальну версію Національної стратегії поводження з відходами. «Слово і Діло» з'ясувало, які небезпечні відходи накопичуються в країні і як регулюється діяльність з їх переробки та утилізації.

Раніше Гройсман розкритикував мера Львова Андрія Садового за нездатність самостійно вирішити проблему надлишку сміття в місті.

12 червня мер Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: