Тіллерсон заявив, що відносини РФ і США все гірше й гірше

Читать на русском
Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що відносини з Росією перебувають на безпрецедентно низькому рівні і продовжують погіршуватися.

Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що відносини з Росією перебувають на безпрецедентно низькому рівні і продовжують погіршуватися.

Минулого тижня Тіллерсон заявив, що президент Дональд Трамп попросив його відновити відносини США з Росією, не допустивши політичної нестабільності в зв'язку з розслідуванням можливих зв'язків передвиборного штабу з росіянами.

«Як я вже говорив, наші відносини знаходяться на безпрецедентно низькому рівні, і вони погіршуються. Наша мета полягає в тому, щоб їх стабілізувати», - цитує його слова на слуханнях в Сенаті Інтерфакс, пише «Слово і Діло».

Держсекретар зазначив, що «є підстави для відновлення деяких робочих відносин з російським урядом, це в наших інтересах» і зараз йде робота над тим, щоб зрозуміти, чи можливо їх встановити.

Тіллерсон заявив, що РФ і США не довіряють один одномуДержавний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що поки довіри між Вашингтоном і Москвою практично немає.

«Вживаємо зусилля в Сирії. Я б сказав, що вони розвиваються в позитивному ключі, але поки ще занадто рано говорити, чи принесуть вони плоди», - додав він.

Тіллерсон також заявив, що не хотів би переривання з'явилися між Вашингтоном і Москвою каналів діалогу з проблем Сирії і України.

Раніше Трамп доручив Держдепу працювати над поліпшенням відносин з РФ.

Нагадаємо, що минулого місяця Тіллерсон заявляв, що відносини США і Росії неможливо перезавантажити або почати з чистого аркуша.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: