Тіллерсон: неможливо відновити відносини з Росією з чистого аркуша

Читать на русском
Глава Держдепу США Рекс Тіллерсон заявив, що відносини з Росією неможливо перезавантажити, адже неможливо стерти минуле і почати все з чистого аркуша.

Глава Держдепу США Рекс Тіллерсон заявив, що відносини з Росією неможливо перезавантажити, адже неможливо стерти минуле і почати все з чистого аркуша.

Про це він сказав в інтерв'ю Meet the Press на телеканалі NBC, пише «Слово і Діло».

«Я думаю, що такі терміни, як «перезавантаження відносин» використовуються дуже часто. Перезавантаження неможливе, тому що неможливо стерти минуле і почати все з чистого аркуша. Ми стартуємо з того місця, на якому перебуваємо зараз», - зазначив Тіллерсон.

Держсекретар додав, що зараз відносини між Білим Домом і Кремлем перебувають на «найнижчому рівні» з моменту закінчення холодної війни.

Між ними лід не тане. Тіллерсон і Лавров завершили зустріч у КремліУ Кремлі відбулася зустріч глави Держдепу США Рекса Тіллерсона і глави російського МЗС Сергія Лаврова, яку ЗМІ вже охрестили «несподівано неприязною».

«Це нездорова ситуація як для всього світу, так і для нас. Не в інтересах американського народу і наших національних інтересах, щоб відносини з Росією залишалися на такому рівні. Чи вийде їх поліпшити, або все залишиться як і раніше, покаже майбутнє», - вважає він.

Нагадаємо, державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що поки довіри між Вашингтоном і Москвою практично немає.

Тіллерсон також заявив, що втручання Росії у вибори США задокументовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: