Створено оперативний штаб для вирішення проблеми із забезпеченням Донбасу водою

Читать на русском
У міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України повідомили, що створено оперативний штаб з питань забезпечення водою громадян, які проживають в районах Донбасу.

У Києві створили оперативний штаб за участю міжнародних організацій для вирішення проблем із забезпеченням водою населення Донбасу.

Про це повідомила в середу прес-служба міністерства з питань тимчасово окупованих територій України, передає «Слово і Діло».

Жебрівський розповів, коли відновиться водопостачання для 400 тисяч жителів Донецької області400 тисяч жителів Донецької області 15 червня зможуть знову отримати централізоване водопостачання.

«З ініціативи міністерства і за участю міжнародних гуманітарних організацій, що працюють в Україні, створено оперативний штаб з питань забезпечення водою громадян, які проживають в районах Донбасу і залишилися без централізованого водопостачання в результаті обстрілів», - йдеться в повідомленні.

Раніше комунальники повідомили, що 8 червня через обстріли було зупинено роботу насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка подає воду на п'ять фільтрувальних станцій по обидві сторони від лінії зіткнення і забезпечує водопостачання понад 1,8 мільйона чоловік. Через два дні станція відновила роботу.

Нагадаємо, 8 червня в Авдіївці відновили водопостачання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: