Головного архітектора Харкова та його заступника відсторонили від посад

Читать на русском
Столичний Печерський райсуд узяв під варту головного архітектора Харкова, а його заступника посадив під домашній арешт.
Сергій Чечельницький

Печерський районний суд міста Києва звільнив з посади заступника директора департаменту містобудування, архітектури та генерального плану - начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Харкова Сергія Чечельницького та його заступника, підозрюваних у справі про виділення землі псевдожитлово-будівельним кооперативам.

Про це йдеться в рішенні суду, яке виніс слідчий суддя Печерського райсуду Києва Іриною Литвиновою, повідомляє «Слово і Діло».

У документах також зазначено, що Чечельницький і його заступник відсторонені від посади на час проведення слідства (до 3 серпня). Крім того, суд обрав Чечельницькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, встановивши можливість внесення застави в сумі 15 мільйонів гривень.

Водночас, стосовно заступника головного архітектора Харкова суд відмовився задовольнити клопотання слідчого про арешт і встановив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, дозволивши підозрюваному залишати місце проживання лише в разі необхідності отримання медичної допомоги.

Нагадаємо, у справі розкрадання харківської землі заарештували заступника Кернеса.

Раніше у Харківській міськраді проводили обшуки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: