У Росії порушили кримінальну справу щодо українського нардепа

Читать на русском
Слідчий комітет Росії (СКР) порушив кримінальну справу щодо народного депутата України Володимира Парасюка.

Слідчий комітет Росії (СКР) порушив кримінальну справу щодо народного депутата України Володимира Парасюка.

Про це повідомляє прес-служба СК РФ, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що СК РФ продовжує розслідування кримінальної справи за фактом нападу в 2016 році на Генеральне консульство РФ (ст.360 КК РФ) в місті Львові та наруги над прапором Росії (ст.329 КК РФ).

У ГПУ готуються оголосити про підозру нардепу ПарасюкуЯкщо буде достатньо підстав, справа перейде до Головного слідчого управління Генпрокуратури й може призвести до пред'явлення підозри народному депутату Парасюку.

«Одним з фігурантів цієї кримінальної справи є діючий депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк. В ході розслідування кримінальної справи крім причетності до вищевказаних злочинів, слідством отримані докази, що свідчать про те, що Парасюк 9 березня 2016 року також ще схиляв присутніх біля Генерального консульства людей до скоєння нападу на російське диппредставництво. У зв'язку з цим щодо Парасюка порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 205.1 КК РФ (залучення осіб до скоєння нападу на установи, які користуються міжнародним захистом)», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Старобільський районний суд в суботу, 10 червня, продовжив арешт колишньому голові фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександру Єфремову.

Нагадаємо, ГПУ повідомила про підозру екс-міністру агрополітики часів Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: