Поліція вимагає позбавити Парасюка недоторканності

Читать на русском
На Донбасі співробітники поліції організували збір підписів за позбавлення недоторканності з нардепа Володимира Парасюка, передавши відповідний лист першим особам держави.

На Донбасі співробітники поліції організували збір підписів за позбавлення недоторканності з нардепа Володимира Парасюка, передавши відповідний лист першим особам держави.

Про це повідомив заступник голови Нацполіціі, начальник поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Особовий склад поліції звернувся до президента Петра Порошенка, спікера Верховної Ради Андрія Парубія і генпрокурора Юрія Луценка з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності.   «Лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донбасу. Завтра він буде переданий в територіальні підрозділи поліції, щоб кожен охочий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати чинних співробітників погодилися і пенсіонери, і ветерани ОВС», - написав він.

Аброськін також повідомив, що заступник начальника Краматорського ОП Андрій Друмов, який зупиняв Парасюка та інших учасників блокади біля Слов'янська, почав отримувати погрози.

«Після опублікування «співчуваючими Парасюку» персональних даних в Інтернеті Андрій Друмов почав отримувати погрози:« Ми знаємо, де твоя сім'я, ми знаємо, де твоя дочка», - зазначив заступник голови Нацполіціі.

Нагадаємо, 14 березня біля Слов'янська виник конфлікт через відмову «блокадників» проходити перевірку. Учасники блокади заявили, що поліція побила Парасюка разом з соратниками, а також труїла їх газом. У поліції запевняють, що нардеп почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: