Німеччина запровадила прикордонний контроль перед липневим самітом G20

Читать на русском
Німеччина на місяць запроваджує прикордонний контроль у зв'язку з проведенням саміту країн G20 в Гамбурзі.

Німеччина з 12 червня 2017 року запровадила прикордонний контроль у зв'язку з проведенням 7-8 липня саміту країн «Великої двадцятки» (G20) у Гамбурзі.

Про це йдеться в повідомленні Генерального консульства України в Гамбурзі в Facebook, передає «Слово і Діло».

Німеччина готова дати Україні кредит на 100 мільйонів євро — МінінфраструктуриУ планах Мінінфраструктури — закупівля близько 25 німецьких поїздів для запуску на різні пріоритетні залізничні напрямки наступного року.

Повідомляється, що федеральний міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр запровадив прикордонний контроль на наземному, повітряному і морському внутрішньому кордоні в Шенгенській зоні.

«Зазначені заходи будуть здійснюватися в різний час на різних ділянках кордону в залежності від оперативної ситуації в період з 12 червня по 11 липня 2017 року. Мета запровадження контролю - запобігання в'їзду можливих потенційних порушників, які схильні до насильницьких дій і можуть перешкодити безперешкодному проведенню саміту», - йдеться у повідомленні Генконсульства.

Трамп розкритикував Німеччину за торговий дефіцит і витрати на НАТОАмериканський президент Дональд Трамп висловив невдоволення торговим дефіцитом з ФРН, а також її витратами на НАТО.

Разом з тим, очікуються незначні ускладнення для транскордонного руху в окремих місцях, які обмежуватимуться необхідними заходами з точки зору безпеки.

Мандрівники при перетині кордону повинні мати при собі посвідчення особи державного зразка або закордонний паспорт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп вперше зустрінеться з Володимиром Путіним на саміті G20 в Німеччині.

Раніше G20 домовилася ловити корупціонерів усім світом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: