«Батьківщина» проігнорувала обіцянку Івченка не брати участі у голосуванні, доки Рада не переголосує медреформу

Читать на русском
Батьківщина брала участь у голосуваннях, попри те, що законопроект щодо медичної реформи не було переголосовано.

Народний депутат України, член фракції партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Вадим Івченко провалив обіцянку ігнорувати всією фракцією будь-яке голосування, доки парламент не переголосує законопроект щодо медичної реформи.

Свою обіцянку нардеп озвучив під час пленарного засідання Верховної Ради 8 червня 2017 року, передає «Слово і Діло».

Івченко заявив, що фракція «Батьківщини» не братиме участі у голосуванні, поки законопроект №6327 «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів» не винесуть на повторне голосування. За його словами, у першому читанні цей проект закону було ухвалено через кнопкодавство.

Проте вже під час вечірнього пленарного засідання того ж дня народні депутати від «Батьківщини» брали участь у голосуванні. При цьому законопроект №6327 так і не було винесено на переголосування.

Зазначимо, раніше Івченко не виконав обіцянку домогтися за місяць відставки голови Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Загалом Івченко встиг дати 63 обіцянки, 25 з яких зміг виконати і стільки ж наразі перебувать на стадії виконання. Рівень його політичної відповідальності — 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: