Поліція встановила причину загоряння авто Лапіна

Читать на русском
Слідство не виключає версію умисного пошкодження майна. Проводиться відповідна експертне дослідження.
Підпал авто нардепа Лапіна

Позашляховик Volkswagen Amarok, який належить родині депутата Ігоря Лапіна, загорівся через коротке замикання в електромережі автомобіля.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію сектора комунікації поліції Волинської області.

«В результаті загоряння пошкоджено передню частину автомобіля, ніхто з людей не постраждав. Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежний сміття з-під двигуна автомобіля. За попередніми висновками, загоряння автомобіля відбулося в зв'язку з замикання електромережі автомобіля », - йдеться в повідомленні.

Однак, слідство не виключає версію умисного пошкодження майна. Проводиться відповідна експертне дослідження.

Слідчі порушили кримінальну виробництво за ч.1 ст. 194 (умисне пошкодження або знищення майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, під час якого будуть з'ясовані всі обставини події.

Нагадаємо, в минулому році в одному з дворів Луцька злочинці відкрили вогонь з вогнепальної зброї по народному депутату від «Народного фронту» Ігорю Лапіну.

Також відзначимо, в лютому 2015 Президент України Петро Порошенко наказав нагородити народного депутата і командира другої роти батальйону «Айдар» Ігоря Лапіна орденом Богдана Хмельницького 3 ступеня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: