Поліція затримала осіб, які напали на нардепа Лапіна

Читать на русском
Працівники поліції Луцька спільно з СБУ затримали двох підозрюваних у нападі на депутата Ігоря Лапіна.

Вчора ввечері на околиці Луцька працівники поліції та СБУ затримали двох іноземців, яких обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі на народного депутата від фракції «Народного фронту» Ігоря Лапіна.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції України у Волинській області.

Президент нагородив депутата-айдарівця Лапіна орденом Б.ХмельницькогоПрезидент України Петро Порошенко наказав нагородити народного депутата і командира другої роти батальйону «Айдар» Ігоря Лапіна

«Завдяки співпраці поліції, співробітників Служби безпеки України та оперативних служб нам вдалося менш ніж за півдоби встановити й затримати зловмисників, які напали на народного депутата. Правопорушниками виявилися двоє громадян Грузії. Вони ховалися на околиці Луцька. Поліцейські доправили їх до відділення поліції для проведення слідчих дій», – розповів керівник волинської поліції Петро Шпига.

Наразі вирішується питання про затримання правопорушників у порядку ст.208 (затримання уповноваженою посадовою особою) КПК України та повідомлення їм підозри в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України.

У затриманих вилучено автомобіль Volkswagen Passat B5, на якому було скоєно розбійний напад на народного депутата. Триває слідство.

Нагадаємо, вчора вранці в одному з дворів Луцька злочинці відкрили вогонь у бік народного депутата від «Народного фронту» Ігоря Лапіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: