Підпал приміщення в Дніпрі був, але офіс «Опоблоку» не в ньому – поліція

Читать на русском
У підпаленому в Дніпрі приміщенні з символікою Опозиційного блоку не було ні людей, ні офісу політсили, приміщення здавалося в оренду.

У підпаленому в Дніпрі приміщенні з символікою «Опозиційного блоку» не було ні людей, ні офісу політсили, приміщення здавалося в оренду.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповіла речник Головного управління Нацполіціі Дніпропетровської області Анна Старчевська, повідомляє «Слово і Діло».

«У нас відкрито провадження по ч. 2 ст 194 Кримінального кодексу – це умисне пошкодження або знищення майна шляхом підпалу. З місця події вилучено одну пляшку, в якій була речовина, в результаті чого було задимлення приміщень «Опозиційного блоку», – сказала вона.

«Там не перебували вже ні люди, ні сам офіс, тому що приміщення здавалося в оренду», – заявила прес-секретар поліції.

За даними поліції, ніхто не постраждав.

«Експертиза покаже, що саме було в цій пляшці, тому що до нас надійшло повідомлення з чергової частини ДСНС – після цього вже на місце виїхала слідчо-оперативна група», – додала Старчевська.

При цьому вона зазначила, що поліція не має інформації про кількість паліїв і про те, що вони зникли на машині.

«Буде вилучатися відео з камер спостереження – воно буде відпрацьовано. Зараз інформації про кількість осіб, які вчинили це, у нас немає», – зазначила вона.

Нагадаємо, 11 травня в Дніпрі невідомі підпалили вхідні двері в офіс місцевого осередку партії «Опозиційний блок» після інциденту з побиттям учасників АТО 9 травня.

В результаті інциденту в Дніпропетровській області змінили керівництво поліції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: