Стало відомо, скільки справ у даний час розслідує НАБУ

Читать на русском
У травні детективи повідомили про підозру у вчиненні корупційних правопорушень вісьмом особам.
Співробітники НАБУ

На кінець травня 2017 року за матеріалами розслідувань Національного антикорупційного бюро в суд направлено 68 обвинувальних актів.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передає «Слово і Діло».

Хто завадить захисту Насірова політизувати справу?Політичний експерт оцінив ймовірність стягнення застави Насірова до Держбюджету та подальший розвиток справи.

«Станом на 31 травня за матеріалами розслідувань детективів Національного антикорупційного бюро України до суду для розгляду по суті направлено 68 обвинувальних актів, з них три - протягом травня», - написали у відомстві.

Контролери для НАБУ: які шанси уникнути «зради» та не дати чиновникам проштовхути «своїх»Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства оцінив процес обрання кандидатів до громадської ради при НАБУ.

В цілому, уточнили в прес-службі, в роботі детективів Бюро знаходяться 333 кримінальних провадження.

Крім того, як повідомили в Бюро, в травні детективи повідомили про підозру у вчиненні корупційних правопорушень вісьмом особам, стосовно дев'яти осіб прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури склали обвинувальні акти.

Раніше НАБУ обіцяло перевірити Льовочкіна за фактом незаконного збагачення.

Нагадаємо, що детективи НАБУ і прокурори Спеціалазірованной антикорупційної прокуратури будуть клопотати про стягнення в дохід держави застави в 100 мільйонів гривень, які вніс відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насірова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: