У Черкасах на вимаганні хабара затримали співробітника СБУ

Читать на русском
Оперативники спецслужби затримали вимагача у власному автомобілі в Черкасах під час отримання першої частини хабара.
На хабарі затримано співробітника СБУ

Співробітники управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з Головним слідчим управлінням затримали на хабарі заступника начальника одного з відділів Управління СБУ в Черкаській області.

Про повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

За інформацією, співробітник СБУ вимагав 75 ​​тис. грн. від місцевого комерсанта.

СБУ затримала на хабарі начальника відділу ДФС Миколаївській області – фотоОдного з начальників управління ДФС в Миколаївській області затримали на хабарі від підприємця.

«У таку суму він оцінив повернення підприємцю раніше вилученого обладнання. Зловмисник також запропонував бізнесменові за 25 тис.грн. щомісячної «данини» гарантувати подальше невтручання у виробничу діяльність», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті СБУ.

Оперативники спецслужби затримали вимагача у власному автомобілі в Черкасах під час отримання першої частини хабара за повернення обладнання.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України, ведуться слідчі дії.

Нагадаємо, що СБУ затримала тимчасового адміністратора банку на хабарі в 5 мільйонів доларів.

Відзначимо також, що в Тернопільській області СБУ затримала на хабарі доцента агротехнічного інституту.

А 3 червня на Львівщині затримали начальника відділу Міжрегіональної митниці УКРІНФОРМ України під час «одержання неправомірної вигоди» від службовців Львівської митниці.

Раніше повідомлялося, що 2 червня 2017 року народний депутат України Віктор Кривенко запевнив, що «Народний рух України» буде підтримувати законопроект про відкриття декларацій співробітників СБУ, які працюють в сфері економіки. Подивимося, чи зможе політик виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: