На Україну насуваються грози та спека

Читать на русском
У вівторок, 6 червня, в більшості областей України стовпчик термометра підніметься вище +25.

6 і 7 червня в Україні істотно потеплішає.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко, передає «Слово і Діло».

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

6 червня в більшості областей України очікується протягом дня +25 +30 градусів.

Трохи свіже буде на півночі країни. Локальні короткочасні грозові дощі пройдуть 6 червня в західних, північних областях та на Вінниччині. На решті частини України буде сонячно і сухо.

У Києві у вівторок мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура вночі +14 +16 градусів, вдень +24 +26 тепла.

Синоптик нагадала, що поєднання високої температури повітря та сухої погоди провокує пожежі. До речі, про підвищену пожежну небезпеку раніше попередили і рятувальники, нагадавши українцям правила поводження з вогнем під час відпочинку на природі.

7 червня в Києві місцями можливий короткочасний дощ, гроза, температура повітря близько +25 градусів. Однак, температура може досягти позначки вище +30.

А от у четвер, 8 червня за словами синоптика, відбудеться суттєве зниження температури повітря приблизно до +20 градусів.

Нагадаємо, раніше в Росії .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: