Аваков відповів на заяву Семенченка про плани провести другий етап блокади

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував плани нардепа Семенченка перейти до другого етапу блокади.
Арсен Аваков

6 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував заяву нардепа Семена Семенченка про намір Штабу блокади переходити до другого етапу блокади, який спрямований на націоналізацію ряду українських підприємств, в тому числі і в Запорізькій області.

Про це міністр сказав на брифінгу в Запоріжжі. А головною метою візиту стала передача поліцейським Запорізької області нового спецтранспорту - автомобілів Mitsubishi Outlander.

«Складно щось відповісти на заяву штабу шизофреніків і хворих людей - любителів фантастики. Збираються декілька чоловік, які приймають рішення що-небудь блокувати. Наприклад, їм не подобається якийсь трамвай, і штаб на чолі з Семеном Семенченком захоче його блокувати, а я вам стверджую, що ніхто на території країни не має право на монополію силових дій, крім держави. Все інше - це політичні спекуляції. Я рекомендую таким «панам», які беруть на себе таку відповідальність і намагаються «надути» політичний капітал - думати спочатку про країну. Ми не допустимо подібної акції цих авантюристів », - уклав Арсен Аваков.

Нагадаємо, що Аваков похвалився, що Окуева поранила кілера з подарованого їм пістолета.

А 28 лютого 2017 року Аваков заявив, що мер Львова Садовий та голова фракції «Самопоміч» Березюк понесуть відповідальність за блокаду Донбасу та її наслідки. Подивимося, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: