Стала відомою кількість людей, які загинули на підприємствах з початку року

Читать на русском
Згідно зі статистикою, з початку року на підприємствах України було травмовано близько 130 осіб, що менше, в порівнянні з попереднім роком.
Жертви на виробництві

З початку року і до 28 травня 2017 року на підприємствах України смертельно травмовано 126 осіб, це на 7% менше у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року, коли цей показник становив 136 чол.

Про це повідомила Державна служба з питань праці з посиланням на дані оперативного обліку, передає «Слово і Діло».

Надзвичайний стан в енергетиці: за що можуть відключати і хто поза зоною ризикуДиректор спеціальних проектів науково-технічного центру «Психея» пояснив, навіщо потрібний НС в енергетиці та якими можуть бути наслідки.

«За вказаний період основними видами подій, що призвели до нещасних випадків з летальним результатом, пов'язаних з виробництвом, були дорожньо-транспортні пригоди, наїзди транспортного засобу, події на залізничному транспорті - 39 чол. (31% загальної кількості загиблих), в результаті падіння, обвалення предметів, матеріалів, породи, ґрунту - 21 чол. (17%), падіння потерпілих - 16 чол. (13%), дія рухомих предметів і деталей - 17 чол. (13%), вибухів - 13 чол. (10%), ураження електрострумом - 6 чол (5%)», - йдеться в повідомленні.

Авдіївський коксохім відновив роботуПісля тримісячного вимушеного простою на Авдіївському коксохімічному заводі ввели в експлуатацію другу виробничу крило.

З 1 по 28 травня 2017 року, як і в аналогічному періоді минулого року, на підприємствах України смертельно травмовано 26 осіб.

Раніше повідомлялося, що в Україні стабільно зростає заборгованість із зарплати.

А 25 травня 2017 року Семен Семенченко пообіцяв повернути в держвласність підприємства Ахметова і інших олігархів, на яких вони не виконують свої інвестиційні зобов'язання. Подивимося, чи вдасться політику виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: