«Слово і Діло» спростовує заяву Ірини Луценко про виконання Президентом 60% обіцянок

Читать на русском
Слово і Діло прокоментувало заяву нардепа від БПП Ірини Луценко про виконання Главою держави 60% обіцянок.

Заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Луценко заявила, що, згідно з даними сайту «Слово і Діло», Президент України Петро Порошенко виконав 60% власних обіцянок, проте ця інформація не відповідає дійсності.

Таку заяву вона зробила в ефірі програми «Право на владу», повідомляє «Слово і Діло».

«Ми не завершили той цикл задач, ми не завершили той цикл реформ, які ми поставили собі як коаліція як «Блок Петра Порошенка» на свій період каденції Верховної Ради. Відповідно Президент, відпрацювавши три роки, виконавши, за даними сайту «Слово і Діло», 60% своїх обіцянок готовий допрацювати свій термін і має завдання, які він озвучував і казав, що він буде це виконувати. Зокрема, розпочата і не завершена судова реформа, не завершені питання житлово-комунального господарства, питання енергоефективності, питання, пов'язані із осучасненням пенсій...», – заявила Луценко.

Ирина Луценко прокомментировала уровень ответственности ПрезидентаСлово і Діло

Згідно з нашими даними, за три роки на посаді Президент виконав 37% своїх обіцянок, а не 60%, про які заявила заступник голови БПП. Водночас, за всю політичну кар'єру Порошенко виконав 40% обіцянок.

Сама ж Ірина Луценко уже посприяла виконанню п'яти обіцянок своєї партії. Провалила – поки що лише одну: домогтись встановлення публічного контролю за призначенням і діяльністю суддів. Вона, на відміну від однопартійців, не голосувала за проект Закону “Про судоустрій і статус суддів”.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: