Парламенту запропонували відмовитися від антикорупційного суду і ввести спеціальних суддів

Читать на русском
Народний депутат Сергій Алексєєв вніс на розгляд парламенту законопроект №6529, в якому пропонує відмовитися від створення антикорупційного суду, і ввести антикорупційну спеціалізацію суддів.

Народний депутат Сергій Алексєєв («Блок Петра Порошенка») вніс на розгляд парламенту законопроект №6529, в якому пропонує відмовитися від створення антикорупційного суду, і ввести антикорупційну спеціалізацію суддів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Realist.

Законопроект пропонує відмовитися від створення Вищого антикорупційного суду і ввести в місцевих загальних та апеляційних судах спеціалізацію суддів у кримінальних виробництвам і адміністративних правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов запевнив, що БПП буде підтримувати створення антикорупційних судівСказано 22 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, 3 травня з'явилася інформація, що неформальна робоча група в складі міжнародних експертів і представників громадянського суспільства вже завершила підготовку рекомендацій для подальшого опрацювання законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

26 квітня в представництві Європейського Союзу в Україні заявили, що очікують прийняття Верховною Радою законопроекту про Антикорупційний суд до середини червня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: