«Народний фронт» не вніс обіцяні зміни до держбюджету щодо конфіскованих коштів Януковича

Читать на русском
Фракція Народного фронту не зареєструвала у Верховній Раді законопроекти про внесення змін до держбюджету та до Бюджетного кодексу з метою розподілу конфіскованих коштів Януковича.

Народний депутат України Олександр Кодола провалив обіцянку внести у травні зміни щодо розподілу конфіскованих коштів Януковича до Держбюджету та Бюджетного кодексу.

Обіцянку нардепа «Слово і Діло» зафіксувало 16 травня 2017 року.

Тоді нардеп заявив про необхідність внесення змін уже у травні, щоб розподілити кошти на зміцнення національної безпеки й оборони, а також на соціальну підтримку військовослужбовців та пенсіонерів. Кодола запевнив, що фракція «Народного фронту» зробить це до кінця місяця.

Станом на 1 червня 2017 року «Слово і Діло» констатує, що фракція «Народного фронту» не зареєструвала у Верховній Раді законопроекти про внесення змін до державного бюджету та до Бюджетного кодексу з метою розподілу конфіскованих коштів екс-президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, 28 квітня суд останньої інстанції дозволив конфіскувати 1,5 мільярда доларів, які були заарештовані на рахунках екс-президента Віктора Януковича та його оточення. Згодом у Міністерстві фінансів заявили, що конфісковані кошти можуть бути використані лише після внесення змін до Закону про держбюджет.

Також зазначимо, раніше Кодола не виконав обіцянку забезпечити в 2016 році реконструкцію районної гімназії у Варві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: