Обіцяна Кодолою реконструкція школи в Чернігівській області відбудеться з річним запізненням

Читать на русском
Народний депутат пообіцяв, що реконструкція гімназії у Варві відбудеться в 2016 році, тоді як роботи були відкладені на 2017-й.
Олександр КодолаФото з відкритих джерел

Депутат Верховної Ради від «Народного фронту» Олександр Кодола, що представляє в парламенті 209-й мажоритарний округ у Чернігівській області, не виконав обіцянку забезпечити в 2016 році реконструкцію районної гімназії у Варві.

Про це за результатами перевірки зобов’язання парламентаря повідомляє «Слово і Діло».

29 червня минулого року нардеп заявив, що вже до кінця року буде проведена реконструкція Варвинської районної гімназії на суму 1,5 млн грн. За кілька днів він підкреслив, що стежитиме за використанням бюджетних коштів, виділених на ремонт навчального закладу. 23 грудня Кодола повідомив, що за його сприяння на реконструкцію гімназії було залучено додаткові 2 млн грн.

Проте коли «Слово і Діло» перевірило затверджений перелік об’єктів Варвинського району Чернігівської області, видатки на які з бюджету розвитку будуть здійснюватися в 2017 році, аналітики порталу виявили там і зазначену районну гімназію. Це означає, що роботи з ремонту закладу в 2016 році завершені не були.

Отже, попри те, що народний депутат Кодола, до складу виборчого округу якого входить Варвинський район, за його словами, посприяв виділенню коштів на реконструкцію районної гімназії, обіцянка завершити її в 2016 році отримує статус «не виконано». Загалом у його досьє 46 обіцянок, 17 з яких він виконав. Дізнатися, яке місце в рейтингу відповідальності парламентарів посідає ваш мажоритарник, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: