Стрілянина в таксиста: охоронець Яроша заарештований на два місяці

Читать на русском
Охоронець народного депутата Дмитра Яроша, який підозрюється в вогнепальному пораненні таксиста, заарештований терміном на 60 днів без права звільнення під заставу.

Охоронець народного депутата Дмитра Яроша, який підозрюється в вогнепальному пораненні таксиста, заарештований терміном на 60 днів без права звільнення під заставу.

Про це 18 травня в Дніпрі повідомив адвокат підозрюваного Сергій Погосян, пише «Слово і Діло».

За словами захисника, він уже зустрічався з підзахисним, який знаходиться в слідчому ізоляторі, після інциденту з таксистами у того зламані пальці рук, численні садна і забиті місця на тілі.

«Що мене відразу здивувало і обурило: Навроцький був в жахливому стані, неадекватному, фізично не міг розмовляти, голова перебинтована, око запливло, вся права сторона оніміла, він фактично навіть нічого підписувати не міг, весь в крові, говорити міг тільки« так » і «ні». Він навіть не міг зрозуміти, що відбувається ... Перелом пальців руки виявили тільки наступного дня, коли за нашим наполяганням зробили рентген», - сказав Погосян.

За словами адвоката, сторона захисту наполягає на самообороні підзахисного і склад злочину в діях таксистів, які під час конфлікту застосували проти пасажирів біти.

Як зазначив адвокат, він вже подав в поліцію заяву, в якій вимагає розслідування побиття свого підзахисного і його товариша під час інциденту.

14 травня в Кам'янському стався конфлікт зі стріляниною, одна людина була поранена. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою.

Вогнепального поранення отримав співробітник таксиста, який поспішав йому на допомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: