Бійці добровольчих батальйонів прорвалися в будівлю Київради

Читать на русском
Після того, як в КМДА не захотіли розглядати поправки до законопроекту, бійці добровольчих батальйонів увірвалися до будівлі мерії.
Мітинг під будівлею КМДА

Бійці добровольчих батальйонів проникли в зал засідань Київської міської ради після того, як на сесії міськради не був поставлено на голосування в цілому після прийняття за основу рішення про визнання офіційного статусу бійців-добровольців.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

На сьогоднішньому засіданні 1 червня депутати Київради прийняли рішення про визнання офіційного статусу бійців-добровольців за основу. Цей проект підтримала переважна кількість депутатів - 100 при мінімально необхідних 61.

Радник Кличка представив проект створення Центру захисту тваринЗа словами Білоцерківця, в притулку, який побудують на вулиці Автопарковій, вдасться розмістити 604 собаки і 96 котів.

«Це рішення дозволить надати статус учасника АТО тим бійцям, які з різних причин не змогли оформитися офіційно», - сказав ініціатор проекту, депутат від партії «Свобода», Юрій Сиротюк.

Про роботу кризових психологів: із припиненням вогню війна не закінчитьсяВолонтер Леся Литвинова розповідає про потужні поштовхи розвитку деяких галузей через конфлікт на сході України.

Сиротюк наполягав, щоб рішення було прийнято відразу в цілому, а якщо є правки, розглянути їх відразу. Однак Київрада не підтримала цю пропозицію, а мер Києва Віталій Кличко запропонував доопрацювати рішення і прийняти його в цілому на наступному засіданні міськради.

Після цього на в зал засідань проникло декілька людей в камуфляжному одязі і в засіданні була оголошена перерва.

Раніше в КМДА пояснили причину скасування рейсів річкового трамвайчика.

Нагадаємо, що Кличко просить Кабмін ввести мораторій на припинення газопостачання в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: