Радник Кличка представив проект створення Центру захисту тварин

Читать на русском
За словами Білоцерківця, в притулку, який побудують на вулиці Автопарковій, вдасться розмістити 604 собаки і 96 котів.
У Києві побудують притулок для тварин - КМДА

У КМДА представили концепцію створення Центру захисту тварин.

Про це повідомив радник мера Києва з питань благоустрою та народний депутат на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

За словами Білоцерківця, в притулку, який побудують на вулиці Автопарковій, вдасться розмістити 604 собаки і 96 котів. Будівництво Центру планують почати вже в наступному році.

За словами Білоцерківця, в притулку, який побудують на вулиці Автопарковій, вдасться розмістити 604 собаки і 96 котів.

«Після презентації концепту повинен бути зроблений проект до прийняття бюджету міста на 2018 рік. Далі необхідна кошторис-експертиза, після чого потрібно буде переконати депутатів Київради включити фінансування даного об'єкту в бюджет 2018 року, ось тут і необхідна активна робота зоозахисників, які повинні доносити свою позицію до всіх фракцій Київради», - зазначив нардеп.

Нагадаємо, депутати Київради погодили проект рішення, згідно з яким в столиці діятиме заборона на вилов бездомних котів.

А 28 березня 2017 року Кличко заявив, що в Києві буде побудований сучасний «Центр захисту тварин» - з гідними умовами утримання, з повноцінним харчуванням, ветеринарної допомогою. За його словами, в цьому році будуть здійснені проектні роботи, а з наступного 2018 року розпочнеться будівництво. Подивимося, чи вдасться чиновнику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: