Геращенко: Поліція розглядатиме всі можливі версії убивства Панкова

Читать на русском
Геращенко зазначив, що свого часу Віктор Панков двічі обіймав посаду глави цієї непростої державної компанії, що постійно потрапляє у скандали, пов'язані з реалізацією лівого спирту.

Поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства помічника директора державного концерну Укрспирт Віктора Панкова, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань.

Про це член колегії МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці у Києві на Позняках пострілом у спину було застрелено помічника директора державного концерну «Укрспирт» Віктора Панкова», - підтвердив Геращенко.

«Поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань», - повідомив він.

Також Геращенко зазначив, що свого часу Віктор Панков «двічі обіймав посаду глави цієї непростої державної компанії, що постійно потрапляє у скандали, пов'язані з реалізацією «лівого» спирту».

«Думаю, що однією з провідних версій, що підлягають перевірці, має бути версія вбивства Віктора Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні «Укрспирт», - додав він.

Нагадаємо, вранці у Дарницькому районі Києва розстріляли колишнього в.о. директора ДП «Укрспирт» Віктора Панкова.

Також повідомлялося, що Панков раніше висувався кандидатом у депутати на виборах до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: