ІС: в Должанському шахтарів активно вербують до лав бойовиків

Читать на русском
У Должанському на окупованій території Луганської області адміністрація захоплених бойовиками шахт зобов'язує гірників відвідувати військкомати і записуватися в підрозділи бойовиків.

У Должанському на окупованій території Луганської області адміністрація захоплених бойовиками шахт зобов'язує гірників відвідувати «військкомати» і записуватися в підрозділи бойовиків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука в Facebook.

«У травні на вугільних підприємствах «ДТЕК Свердловантрацит» на окупованій території Луганської області (місто Должанський, колишній Свердловськ) розпочато проведення агітаційної кампанії з вербування в лави «народної міліції ЛНР». Адміністрація підприємств зобов'язує працівників чоловічої статі відвідати «військкомати» для подальшого проходження польових зборів і відбору «кандидатів» (з виплатою заробітної плати в розмірі 1 тисячі рублів в день) і зарахування за їх результатами до складу підрозділів російсько-терористичних військ», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними ІС, останнім часом бойовики все частіше використовують безпілотники для коригування вогню своєї артилерії.

27 травня за спробу обстріляти українські позиції в промзоні Авдіївки мінометники бойовиків помилилися з дальністю і накрили своїх: втрати становлять до 10 людей убитими і пораненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: