Через задимлення поїзда «Чернівці-Коломия» люди вистрибували з вікон

Читать на русском
У приміському поїзді в Чернівецькій області в одному з вагонів сталося задимлення. Щоб врятуватися, пасажири вистрибували з вікон.
У Чернівецькій області пасажири вистрибували з вікон потяга

У Чернівецькій області сталося задимлення в одному з вагонів приміського поїзда «Чернівці-Коломия».

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

«Вікно в Європу»: залізничні рейси з України до Європи в 2017 роціУ зв‘язку зі спрощенням візового режиму з Європою «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, в які міста країн ЄС «Укрзалізниця» запустила або планує розпочати залізничні рейси.

Інцидент стався сьогодні, 31 травня близько 7:30 ранку.

«На місце події відразу ж було направлено черговий караул рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №3 м Чернівців. Прибувши на місце події, рятувальники встановили: виникло задимлення локомотива з подальшим поширенням диму в вагон», - йдеться в повідомленні.

«Укрзалізниця» призначила 7 додаткових поїздів на Трійцю«Укрзалізниця» повідомила про призначення семи додаткових поїздів, які курсуватимуть територією України в період з 1 по 6 червня.

В даний час причини задимлення встановлюються.

Відзначається, що під час інциденту ніхто не постраждав. При цьому місцеві ЗМІ повідомили, що пасажири поїзда вистрибували з вікон, щоб врятуватися.

Нагадаємо, раніше в Хмельницькій області локомотив зіткнувся з пасажирським поїздом, постраждали діти.

А Україна і Польща хочуть запустити потяг Ковель - Хелм в середині червня, графік руху узгоджується.

Відзначимо також, що 26 квітня 2017 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що має намір відкрити Бескидський тунель у 2017 році і запустити тестовий потяг. Повноцінна експлуатація споруди планується на II квартал 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: