У Хмельницькій області локомотив зіткнувся з пасажирським потягом, постраждали діти

Читать на русском
На станції Нігин в Хмельницькій області маневровий локомотив зіткнувся з пасажирським потягом, шестеро дітей і дорослих отримали легкі травми.

На станції Нігин в Хмельницькій області маневровий локомотив зіткнувся з пасажирським потягом, шестеро дітей і дорослих отримали легкі травми.

Про це розповів глава правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, в результаті зіткнення перший вагон пасажирського поїзда Київ – Кам'янець-Подільський зійшов з рейок.

«Жертв немає. Пасажирами були діти в кількості 104 особи. Лікарями швидкої допомоги госпіталізовано 4 дитини і 1 дорослий. За попередньою інформацією, вони отримали забої», – написав Балчун.

«Вікно в Європу»: залізничні рейси з України до Європи в 2017 роціУ зв‘язку зі спрощенням візового режиму з Європою «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, в які міста країн ЄС «Укрзалізниця» запустила або планує розпочати залізничні рейси.

У поліції Хмельницької області уточнили кількість постраждалих.

«Попередньо встановлено, що в пасажирському поїзді школярі їхали на екскурсію. Загалом травмувалися 6 осіб, з яких 3 – діти. У всіх діагностували забої різних частин тіла. Жертв немає», – розповіли в поліції.

Пасажирів поїзда відправили в Кам'янець-Подільський автобусами.

Нагадаємо, до Трійці «Укрзалізниця» призначила 7 додаткових поїздів, які курсуватимуть з 1 по 6 червня.

26 травня Балчун розповів, що УЗ планує збільшити доходи за рахунок комерційного використання вокзалів і привокзальних територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: