Гройсман розповів, як асоціація з ЄС вплине на роботу українського уряду

Читать на русском
Гройсман підкреслив, що порядок денний роботи українського уряду має бути повністю сфокусовано на якісному виконанні Угоди про асоціацію з ЄС.

Завершення процедури ратифікації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом є лише початком шляху, який Україна має пройти щодо змін і реформ.

Про це рем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив під час засідання уряду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Угода про асоціацію — це лише початок шляху, який ми маємо з вами здолати всередині нашої країни, забезпечити необхідні реформи і зміни, які абсолютно повністю інтегрують нас до великої, успішної європейської країни», - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що порядок денний роботи українського уряду має бути повністю сфокусований на «якісному виконанні Угоди про асоціацію з ЄС».

Так, за його словами, європейська інтеграція - це, у першу чергу, сильна економіка, сильна і незалежна судова система, демократичний устрій, справедлива соціальна політика, якісна інфраструктура, якісна освіта, доступ до якісної медицини тощо.

«Завершений етап ратифікації говорить про те, що ми рухатимемо зміни швидше, якісніше, ми маємо швидко пройти план, який передбачений цією Угодою, але це потребує дуже серйозної роботи кожного міністерства», - наголосив Глава уряду.

Нагадаємо, 30 травня Сенат Нідерландів підтримав ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Президент Петро Порошенко поклав відповідальність за затримку ратифікації документа на російську владу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: