«ВКонтакте» закриває офіс у Києві і скорочує співробітників – ЗМІ

Читать на русском
Керівництво соцмережі прийняло рішення скоротити частину працівників офісу. Деяких фахівців, пов'язаних з рекламою, можуть перевести в московський офіс.
Офіс «ВКонтакте» в Києві

Соцмережа «ВКонтакте» закриє свій офіс в Києві.

Про це повідомило джерело всередині компанії і підтвердив учасник ринку, знайоме з ситуацією, пише vc.ru, передає «Слово і Діло».

За словами співрозмовників видання, керівництво соцмережі прийняло рішення скоротити частину працівників офісу. Деяких фахівців, пов'язаних з рекламою, можуть перевести в московський офіс.

Заборона соцмереж: за яких умов «ВКонтакте», «Одноклассники» і «Яндекс» можуть розблокуватиМедіаконсультант оцінив вірогідність зняття заборони з російських соцмережі і розповів, що може стати приводом для відміни блокування.

Представник «ВКонтакте» Євген Красніков поки що не зміг підтвердити закриття українського офісу соцмережі.

«ВКонтакте» відкрила український офіс в березні 2012 року. У соцмережі «Однокласники», яка теж входить в Mail.Ru Group не було власного українського представництва.

Нагадаємо, що з 26 травня «Яндекс» офіційно припинив финдеятельность в Україні.

А в СБУ назвали кількість антиукраїнських груп в російських соцмережах.

У свою чергу, 19 травня 2017 року народний депутат України Юрій Павленко заявив, що «Опозиційний блок» продовжить вести свої сторінки «Вконтакте» і «Однокласниках». Подивимося, чи йому вдасться стримати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: